icona acreditat 2

 

 

  •  

 

 


 

Acreditació i Qualificació Professionals

 

La finalitat del Pla d'acreditació i qualificació professionals és atendre les necessitats de qualificació dels col·lectius identificats, oferint-los la possibilitat d'avaluar les seves competències professionals, acreditar-les i, tot seguit, si cal, formar-se per assolir una qualificació.

La certificació oficial de les competències d'una qualificació professional, completa o parcial, es formalitza mitjançant els títols de formació professional o els certificats de professionalitat.

Entre els objectius generals del Pla hi ha, en primer lloc, reconèixer i acreditar les competències adquirides prèviament mitjançant processos d'avaluació i acreditació de competències professionals i, en segon lloc, oferir la formació complementària necessària per assolir la certificació oficial de la qualificació professional, a partir d'itineraris formatius individualitzats que facilitin, entre d'altres, l'assoliment dels títols de tècnic o tècnic superior.

 

El servei Acredita't es realitza a l'edifici del carrer del Pont del Treball Digne, 15. Consulteu al següent enllaç la ubicació.

Telefon: 667 11 41 28

 


 

Correu exclusiu per a informació sobre l'Acredita't: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Per a informació general cliqueu aquí