grupalbaenfoc

L'Associació Alba és una de les 11 entitats que aquest any promouen pràctiquesTLN Mobilicat en el territori català. El seu projecte, però, destaca perquè inclou un flux de mobilitat internacional destinat a persones amb diversitat funcional. El programa de pràctiques ofereix una primera experiència professional per a joves a l'estranger, amb totes les despeses cobertes, un curs de formació lingüística i un acompanyament d'un tutor/a.

CatalunyaV
La Fundació Catalunya Voluntària està coordinant un projecte en el marc del programa TLN Mobilicat del SOC i Fons Social Europeu per a joves postgraduats per realitzar pràctiques professionals durant el 2020 a Itàlia, Grècia o Portugal. El programa inclou manutenció, allotjament, seguiment i un curs d'idiomes.

APSOCECAT2019

El passat 22 de novembre els alumnes de 1r curs de MED van de fer la visita a APSOCECAT -Associació Pro Persones Sorcdegues de Catalunya- amb l'objectiu de conèixer l'organització i funcionament de l'entitat, i en concret, el conjunt de serveis que ofereix tant a les persones amb sordceguesa com a llurs famílies, de la mà de professionals experts.

Gir174

Descobreix els 174 graus de Formació Professional Inicial i Dual, i l’oferta de Formació Professional Ocupacional i Contínua a fp.gencat.cat i fes un gir
al teu futur.

Cartells de la campanya

Videos