Lliurament de diplomes i premis FP Emprèn
Lliurament de diplomes i premis FP Emprèn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
El curs passat 15-16 el vam acabar amb el lliurament de diplomes i premis FP Emprèn on hi van rebre el seu diploma de mà de l'alcaldessa de Barcelona, l'Ada Colau, les alumnes participants de Pròtesi dental Berta Ruiz i Agustina Diehl (aquesta representada per la professora Arantxa Nebot) i l'alumna Magda Sánchez d'Estilisme i Direcció de Perruqueria (representada pel professor Manel Ramoneda). També van assistir-hi el director de l'institut i la coordinadora d'emprenedoria.

 

Enguany l'hem començat amb la participació en la Jornada Inaugural de la Xarxa Emprenedora 16-17, de 9 professors/es del Salvador Seguí, entre ells 2 membres de l'equip directiu, altres membres de l'equip de millora i 2 professores de FOL . 
 
Aquesta Jornada va tenir com acte principal la ponència del professor Pablo Peñalver, qui va exposar les claus de l'aprenentatge basat en reptes, mitjançant Lean Startup, un sistema que engloba moltes metodologies innovadores per promoure la creativitat,  la comunicació, la cooperació i la confiança. Entre aquestes metodologies destaquen: l'aprendre fent, el pensament visual o visual thinking, l'aprenentatge amb mòbils o també anomenat mobile learning, i el pensament disseny/design thinking. Totes aquestes eines estan enriquint a molts nivells els processos educatius.