Cerecursor2019 2

La Mar Ibañez -ex-alumna del CFGS de Mediació Comunicativa de l'Institut Salvador Seguí i actualment professional- va venir la setmana passada a fer una xerrada als alumnes de 2n curs de MED.

EuropeanYouthPortal

Fins el 28 de novembre de 2019 a les 12h (hora central europea), tots els joves de divuit anys de la Unió Europea –que compleixin els 18 anys com a màxim el 31 de desembre de 2019 i independentment que siguin alumnes estudiants, postgraduats, ex-alumnes de qualsevol promoció*- podran presentar la seva sol·licitud per optar a un viatge que es farà entre l’1 d’abril i el 31 d’octubre de 2020.

XERRADA TREBALLADORA FAMÍLIAR

El 7 de novembre, les alumnes de 2n de TIS,  hem tingut el plaer de rebre una xerrada per part d'una ex-alumna com l'Estela, la qual dos anys després de la seva graduació, forma part del programa de Cases d'Infants de la Fundació d'acció Social.

cartell comissió gènere santander 6 NOV

Des de la Comissió de Gèneres del Seguí ja estem a tope!! A l'anterior assemblea, a la qual vam assistir més de vint persones, vam fer un parell de grups de treball (difusió i 25N) i ens hem posat a la feina!!