Donacio material sanitari

Divendres passat es va recopilar el material sanitari disponible al centre per donar-lo als i les professionals que tan important labor estan fent. Entre les tres famílies professionals s'han recopliat: més de 10.000 guants, al voltant de 360 mascaretes de vàlvula, unes 200 ulleres de protecció, bates i gel antisèptic. Material que fa un temps ens havia donat el Departament d'educació. La Guàrdia Urbana va portar-ho a un magatzem per fer la distribució, prioritàriament a hospitals.

Degut a la situació actual, el Departament d’Educació ha decidit ajornar les actuacions de la convocatòria, fins a nou avís. Tant aviat com es pugui continuar amb l'activitat normal als centres, donarem instruccions i els nous terminis recomanats del calendari d'actuacions.
 
El centre romandrà tancat fins al dia 27 de març (com a mínim).
 

Benvolgut, benvolguda,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà tots els
centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies, fins el 27 de març inclòs. Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació. Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial. La primera via de comunicació és via tutor/a i la segona via serà l’email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Consorci d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.