boto acredita t

S'inicia una nova convocatòria del procés d'Acreditació de competències per al curs 2019-20.

Els àmbits professionals que es podran acreditar al nostre centre són: dependència, acció social i treball de neteja.

El calendari del procés és el següent:

Presentació de la Sol·licitud de preinscripció: del 5 al 19 de setembre de 2019

  • Presentació dels documents justificatius dels requisits d’accés al centre escollit en primera opció del 5 al 25 de setembre de 2019: Cal lliurar el model “Presentació de la documentació justificativa dels requisits de participació del procediment d’avaluació i acreditació de les competències professionals” i la documentació que l’acompanya.
  • Publicació del resultat de la preinscripció: El 2 d’octubre al web de cada centre.

Requisits de participació:

Per participar en l'avaluació i l'acreditació, els candidats han de complir, a 28 de febrer de 2019, els requisits següents:
     1. Tenir la nacionalitat espanyola o un dels documents següents:
          - certificat de registre de ciutadania comunitària,
          - targeta de familiar de ciutadà de la Unió Europea,
          - autorització de residència o de residència i treball a Espanya en vigor,
          - sol·licitud de protecció internacional prevista a l'article 16 de la Llei 12/2009, de 30 d'octubre, reguladora del dret d'asil i de la protecció subsidiària.
      2. Tenir 18 anys per les unitats de competència de nivell 1 o 20 anys per a les unitats de competència de nivell 2 i 3.
      3. Tenir experiència laboral (com a treballador o treballadora assalariat, autònom, voluntari o becari) o haver fet formació, en relació amb les competències professionals que es volen acreditar. Concretament cal (en els últims 10 anys transcorreguts abans del 28 de febrer de 2019) tenir:
                          Per unitats de competència de nivell 1, 2 anys d'experiència laboral amb un mínim de 1.200 hores treballades en total o haver fet almenys 200 hores de formació. 

                          Per unitats de competència de nivell 2 i 3, 3 anys d'experiència laboral amb un mínim de 2.000 hores treballades en total o haver fet almenys 300 hores de formació.

 

Acreditació Dependència i Teleassistència

Acreditació Acció social

Acreditació Treball de neteja

 

 MG 0950

Enhorabona a les 5 alumnes de 1TAPDM guanyadores del 3r premi del Programa Emprendre amb Valors de Barcelona Activa, als 2 alumnes de 1ASCT finalistes i als altres 5 alumnes de TAPD que van presentar projecte.

IMG 20190305 134248 061

Prop de 60 alumnes de diversos cicles i centres han participat enguany a la 2a ed. del Campament d’Innovació celebrat al Salvador Seguí, amb el patrocini de l’empresa de reprografia Soficat (@SoficatXerox) t i la participació de Social Business City Barcelona @SBCBarcelona i Jordi Puigdellívol @jpuigdellivol.

PortadaNoticiaConcursEmprenedoriaFPEmpren
Enguany han participat 25 alumnes de GS de Sanitària i de Serveis a la Comunitat i tots els projectes han estat de qualitat. A Sanitària, el primer premi ha estat pel grup Dentimovil i el 2n per Ryaampet ambdós d'Higienistes i han estat seleccionats pel concurs metropolità FP Emprèn. A Serveis el primer premi ha estat pel grup Puges al tren? d'un grup de TIS.