El professorat del mòdul 6 del cicle formatiu d’Animació sociocultural i turística del centre, Pau Legua i Lourdes Pérez, han engegat aquest curs el Projecte ASC’olta!: es va proposar a l’alumnat de 2n curs el disseny i la implementació d’un programa radiofònic com a proposta globalitzadora de molts dels continguts i resultats d’aprenentatge treballats en el mòdul d’Animació i gestió cultural.

L’alumnat de 2n d’ASCiT l’ha posat en marxa: vam habilitar el nostre “estudi” en un vestuari del gimnàs, vam crear un nom i un logotip per a l’emissora (RAS: Ràdio Animació sociocultural) i per al programa (Ones de cultura), les falques de les seccions, i vam dissenyar l’estructura del programa, en grup-classe. Després hem realitzat un programa en petits grups de treball. Tothom ha treballat de valent i, a més, hem tingut la sort de comptar amb el  millor tècnic de so: un dels companys de classe, en Ferran Ortiz.

Voleu conèixer el nostre programa radiofònic?

 

LOGO Ones de cultura def

 

“Ones de cultura”: escoltar primer programa (a càrrec d’Iris Lafuente i Josep Pla)

Ones de cultura: escoltar segon programa (a càrrec de Toni Romero i Jessica Navarro)

Ones de cultura: escoltar tercer programa (a càrrec de Berta Ginestet i Ana Pérez)

 

 

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.