EmprenFP

El nou curs 2019-20 comença amb importants novetats,  ja que el nostre centre a estat un dels designats  per al desenvolupament d’accions de qualitat en Formació Professional  qué es porten a terme a través del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació, cofinançat pel Fons Social Europeu i el Ministerio de Educación y Formación Profesional.

Des de fa anys que el centre participa en diferents iniciatives educatives i de treball en xarxa promogudes pel Departament d’Educació  per tal de fomentar noves eines metodològiques actives i innovadores amb la finalitat de formar futurs professionals. Aquest any continuem participant a Emprenfp impulsant la creació d’empreses i  l’autocupació, i alhora recolzant la realització d’un seguit d’accions d’innovació educativa i d’emprenedoria a través de les xarxes Innova FP i Activa FP.

Les accions previstes inclouen:

  • Espais de simulació professional per a totes les famílies professionals i facilitar l’aprenentatge competencial de l’alumnat del centre.
  • Un espai de treball i/o incubadora de projectes d’emprenedoria per alumnes i ex-alumnes que vulguin fer realitat la seva idea de negoci.
  • Aules de treball cooperatiu i col·laboratiu per potenciar l’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP).

“Quan emprens, o guanyes o aprens, però mai perds”

LogoFSEMinisteri

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.