IMG 20190305 134248 061

Prop de 60 alumnes de diversos cicles i centres han participat enguany a la 2a ed. del Campament d’Innovació celebrat al Salvador Seguí, amb el patrocini de l’empresa de reprografia Soficat (@SoficatXerox) t i la participació de Social Business City Barcelona @SBCBarcelona i Jordi Puigdellívol @jpuigdellivol.

L'activitat s'ha organitzat entre 4 centres de la Xarxa d’Emprenedoria de FP: l’Institut Poblenou @INSPoblenou, l’Institut Provençana @ProvenCoeduca, l'Institut Esteve Terrades @iesteveterradas i el Salvador Seguí. A partir del model de negoci Scope, explicat a l'inici de la jornada pel seu creador, l’empresari català Jordi Puigdellívol, l’alumnat participant dividit en 11 grups va haver de resoldre un repte vinculat a la modernització del maquinari d’impressió, plantejat pel Gabriel Cobo, representant de Soficat. El treball en equip i la innovació va donar els seus fruits i els diferents grups van generar una desena de línies de negoci innovadores. El jurat va quedar ben impressionat per la innovació, la qualitat i la creativitat de les exposicions de cada grup. Gràcies, també a les 4 alumnes d'AIPC que van col·laborar en tota la logística de l'esdeveniment.

20190305 113223

IMG 20190305 131510 310

IMG 20190305 120411

IMG 20190305 132458

IMG 20190305 134318 014

 

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.