PortadaNoticiaConcursEmprenedoriaFPEmpren
Enguany han participat 25 alumnes de GS de Sanitària i de Serveis a la Comunitat i tots els projectes han estat de qualitat. A Sanitària, el primer premi ha estat pel grup Dentimovil i el 2n per Ryaampet ambdós d'Higienistes i han estat seleccionats pel concurs metropolità FP Emprèn. A Serveis el primer premi ha estat pel grup Puges al tren? d'un grup de TIS.
El projecte Dentimovil és un gabinet dental mòbil per oferir serveis dentals a poblacions rurals, i Ryaampet un servei d'atenció dental per mascotes. El grup de Serveis, Puges al tren? ofereix un servei de rehabilitació i intervenció integral d'homes que han estat o són agressors de violència masclista. També han participat projectes de Protèsi Dental.
Enhorabona als grups premiats i també als altres participants i a les seves tutores, Cristina Pedrero, Anna Muñoz i Nati Borrego. Gràcies a tot el jurat de les diferents fases, i als promotors: professorat d'EIE, Ana Alvarez sòcia fundadora de Calidoscoop, Paula Gomez representant de Social Business City Barcelona, Olga Zabala cap d'estudis, Isabel Raich emprenedora, Anna Gonzalez cap estudis, Verònica Garcia cap departament, Isabel Dolado i Daniel Martínez especialistes família Sanitària, i Jordi Montràs cap de vendes de Comercial Brumen. També a les alumnes d'AIP que van ajudar en tota la logística del concurs: Aina i Ariadna.
IMG 20190325 112225 807
IMG 20190328 WA0004
IMG 20190328 WA0037
IMG 20190328 WA0049
IMG 20190328 WA0127
 
 
 
 
 

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.