MentsD

Dijous 23 de maig l’alumnat de primer d’Integració Social, després de preparar durant setmanes 3 curtmetratges entorn a la salut mental, va assistir a la gala d’entrega de premis de la segona edició del Concurs de Cinema de Ments Despertes organitzat pel Grup SOMVIA.

El curtmetratge guanyador va ser el de l’ Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona però tot i així l’experiència viscuda ha estat profitosa. L’alumnat, després de conversar amb persones que pateixen diferents malalties mentals, es va endinsar a la creació d’aquests curtmetratges amb l’objectiu de promoure actituds positives envers la salut mental. A continuació us adjuntem els enllaços als 3 curtmetratges que l’alumnat ha creat amb esforç i il·lusió. Els mitjans tècnics no són professionals, per tant la qualitat de vídeo i so no és de cinema, però l’energia que desprenen us farà deixar de banda aquests aspectes:

                                                          Dalia

                                                          Fusame

                                                          InvisibleThread          

MentsD1      

MentsD2

MentsD3

 

 

 

       

 

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.