Acollida

Futurs professionals de la integració social i 8 joves menors no acompanyats van riure i gaudir unes hores plegats. Integrar no és quelcom que hagi de fer un col.lectiu determinat, és una acció compartida i col.lectiva de totes les persones que convivim. No podem ser terra d’acollida, si no som institucions d’acollida per això el Salvador Segui ha obert les seves portes i el seu cor a una convivència rica i possible, perquè en definitiva no és només qüestió de paraules si no de fets. 

Un ex-alumne del Cicle Formatiu d’Integració Social que va cursar el Mòdul d’Acollida de Persones Migrants ens acompanya en una Jornada d’Orientació i ens explica què fa. Està treballant a l’entitat ISOM amb tot un grup de menors no acompanyats (MENA), arribats d’arreu del Marroc.Li agrada la seva feina, els ulls se l’ il.luminen quan parla dels joves amb qui treballa. No li donem massa voltes més i des del Institut Salvador Seguí i amb els actuals estudiants que estan fent el mòdul d’Acollida comencem a treballar i a programar una tarda de trobada. Així va ser pensat i així va ser fet. 

A la foto: Totes i tots fent activitats conjuntament a l’Institut Salvador Seguí el passat divendres 17 de Maig a la tarda.

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.