Projecteempresa
Enhorabona a la Lidia Martínez!! La Lidia, ex-alumna de Caracterització i Maquillatge Professional guiada pel professor d'EIE, Martí Albalat, va presentar recentment el seu projecte Libe per videoconferència  des de Glasgow (Erasmus +) i va guanyar tres premis a la 6ª Mostra d'Emprenedoria FP de Catalunya 2018: Millor projecte Bankia Emprenedoria (junt un altre projecte de Girona), 1r Premi al projecte més viable de GS, i 2n premi a la millor idea de GS. Notícia La Vanguardia.  
La Lidia va guanyar el curs passat el 1r premi GS del concurs intern d'emprenedoria del Salvador Seguí i després el Premi GS de Salut, Esport i Benestar del concurs metropolità FP Emprèn que la classificà enguany per la Mostra d'Emprenedoria catalana. Com a principal premi de la Mostra, la Lidia gaudirà d'una estada formativa per desenvolupar el seu projecte, amb metodologies punteres, com la Design Sprint de Google Ventures. La seva mare, Mayte Martín, i la coordinadora d'emprenedoria van recollir els seus premis de la Mostra al Museu del Disseny.

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.