Imprimeix
Emprenedoria
 
Enhorabona a tots/es els/les participants, pels seus treballs!! Les guanyadores del 1r premi de GS han estat les alumnes d'Higiene Dental, Alba Roca, Júlia Obiols i Mar Ros amb el projecte Somrodes, el 2n també ha estat per alumnes d'Higiene Dental, Alba Pradas, Anna Izquierdo i Selena Intriago amb el projecte Five Mouths, i el 3r, pel grup d'ASCT format pel Toni Romero, Laura Jerez i Jesica Navarro amb Buemura. Les guanyadores del 1r premi de GM amb el projecte Yamana han estat la Yasmina Martín, Ilham Taoumi, Belén Lucenilla i Andrea Aguilar de TAPD.

Aquest curs s'han presentat 11 projectes: 3 de Sanitària, 5 de Serveis (tres van sustituir l'exposició per un vídeo, segons noves bases), i 3 d'Imatge Personal. En total, han participat 26 alumnes, 6 membres de jurat expert professional, 2 membres de l'equip directiu i 8 professors/es del dpt. Treball i Empresa. Veure més fotos.  Els premis han comptat amb el patrocini de Syran Distribucions, l'assessorament de Calidoscoop i Saräu, i també amb targetes regal Abacus. 


Tot el jurat ha valorat molt positivament la participació: la direcció de l'institut, el professorat d'EIE i el jurat professional expert: Berta Calvo, tècnica en animació sociocultural i pedagoga; Bàrbara Ortuño, entrepreneur consultor de la cooperativa Calidoscoop; Antonio Arjona, president del Gremi Provincial Artesà de Perruqueria i Bellesa (Gremi Art Bcn), Patricio Soberón, gerent de Syran Distribucions; Verònica García, coordinadora Higiene Dental i Rafa Gutiérrez, especialista i empresari del sector d'Higiene Dental.

Els desitgem molta sort a tots/es els/les concursants, i en especial aviat en el concurs FP Emprèn a Yamana, Somrodes i Five Mouths!!