Coop

 

Aquest curs 8 alumnes de 2TISA, 2TISB i 2ASCT, l'Ainhoa Martínez, l'Ainhoa Moreno, l'Ana Pérez, la Fani  Cantero, la Jesica Navarro, la Judit Piña, la Laura Jerez i el Toni Romero, han constituït una cooperativa escolar, Ànima Íntegra, i també ha participat com a sòcia col·laboradora la coordinadora d'Emprenedoria.  Els objectius inicials eren fer mediacions escolars i promoure un escape room a Sant Jordi, per obtenir fons per col·laborar amb la campanya del Senegal. Finalment, però, per temes logístics les sòcies van decidir reduir l'activitat a la venda de roses de xuxes a Sant Jordi, i van vendre mooltes!! i els diners aniran aviat al Senegal.

Notícia al web de l'Ajuntament de Barcelona

Notícia a la ràdio

El programa pilot de Foment del Cooperativisme ha estat promogut per Barcelona Activa i assessorat per la Berta Puig, de Doblevia.coop. Des de gener, s'ha viscut el procés de creació, desenvolupament i tancament d'una cooperativa. Tot ha estat un procés molt interessant i enriquidor per les sòcies i el soci, i hem tingut reunions de Consell Local amb alumnes i profes d'una altra cooperativa de Sant Martí, assessores, responsables de Barcelona Activa, de Districte, direcció i la tècnica del pla de Barri de La Verneda i La Pau,  i hem anat a final de curs a l'Assemblea General junt les 110 cooperatives que formen part de la Federació de Cooperatives d'Ensenyament, on ha estat federada la nostra.

Animem als alumnes a fer noves cooperatives a l'institut i viure-hi l'experiència!!

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.