Deltion2

Del 9 al 13 d’abril de 2018, dues professores del cicle de GS de Tècnic higienista bucodental i del cicle GM de Cures Auxiliars d’Infermeria, han realitzat una estada al Deltion College de Zwolle, als Països Baixos.

Durant aquests dies, les professores Núria Martorell i Mariló Montserrat han aprofitat per conèixer les instal·lacions i els recursos utilitzats en aquest gran centre de Formació Professional que consta amb 14500 alumnes de totes les famílies professionals.

A més d’assistir a algunes classes, han visitat un centre de pràctiques (residència sociosanitària: Zonnekamp Steenwijk), una entitat per conèixer recursos per atendre a persones que presenten dificultats (Frion: Zwolle) i una empresa Technische Unie a Zwolle (casa domòtica: Smart home).

Gràcies a un programa internacional que s’estava duent a terme durant aquests dies, no només han pogut contactar amb professors del centre, també han coincidit amb professors d’un centre d’Uddeholm i d’altres països com Finlàndia i Estònia.

Deltion

Deltion3

Deltion4

 

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.