ProtesiL2

El passat març ensvan visitar al CFGS de Pròtesi Dental, quinze alumnes, dos professors i una intèrpret de l’Ecole de Mettier SERP de Lyon, durant quatre dies.

Va ser una experiència molt enriquidora tant pels professors i alumnes francesos com pels d’aquí, ja què es van realitzar diferents activitats:
- Dos dies de classe en comú: van donar punts de vista diferents de les tècniques que es realitzen.
- Sessió d’intercanvi sobre: els estudis, sortides professionals, Erasmus, salaris...
- Demostració d’ una tècnica innovadora pels alumnes de SERP: demo de silicat de liti injectat i la seva càrrega amb ceràmica en forma policromàtica.
- Visita al laboratori Odontecnic de Barcelona.

Ens han convidat a Lyon per a que els nostres alumnes puguin tenir la mateixa experiència.

ProtesiL

ProtesiL3

ProtesiL4

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.