CREDA1CREDA2
 
El passat 7 de febrer els alumes de 2n curs del CFGS de Mediació Comunicativa i la professora Esther Gálvez van rebre al centre la visita de la Marta Vinardell i Maristany, logopeda, psicopedagoga i mestra del CREDA Jordi Perelló del Vallès Occidental.
A la xerrada la Marta va parlar sobre el CREDA, els diferents estils comunicatius dels alumnes amb sordesa, les metodologies que empren els professionals de l'àmbit per aprofitar al màxim les capacitats dels i les alumnes envers la comunicació, de les habilitats comunicatives i de la importància de la figura del mediador comunicatiu i de la seva intervenció a l'àmbit socieducatiu i sociofamiliar.
 
Moltes gràcies Marta, per aquesta xerrada tan clarificadora i interessant!

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.