LogoPOAEnderroc

El passat 30 de Gener l'alumnat de tarda del Departament de Serveis a la Comunitat de l'Institut va gravar un vídeo de recolzament a la missió 39 de l'entitat Proactiva Open Arms.
Aquesta entitat amb la que vam col.laborar a la I Jornada de la Pau i Drets Humans ens va explicar la tristesa i el cop a l'estat d'ànim que patien els voluntaris de la tripulació (missió 39) arrel de les morts presenciades (de nadons i persones) en els últims rescats al Mediterrani. El vídeo vol ser també un clam de suport i fraternitat a les persones que en búsqueda d'una vida millor moren sota el mandats de governs que són indiferents i responsables d'aquesta barbaritat.
 
Des de l'entitat Open Arms ens agraeixen molt aquest vídeo i ens expliquen  que ja l'ha vist la tripulació que es troba en el vaixell de la missió 39. Ens confirmen la seva alegria i il.lusió en rebre'l. De ben segur un suspir d'esperança per seguir endavant!

Proactiva Open Arms

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.