Jornada per la Pau

La família de Serveis socioculturals i a la comunitat ha celebrat amb tot el seu alumnat la 1a Jornada de la Pau a la sala d'actes dels Encants de Barcelona.
El programa ha inclòs activitats en pro del pacifisme i a la difusió dels valors de l’educació per la pau, la solidaritat i el respecte als drets humans.

A la jornada del matí hem tingut la sort de comptar amb l'assistència de la Francina Martí de l'associació de Mestres Rosa Sensat, qui ens ha fet una xerrada sobre els drets dels infants. Ens ha parlat de que sempre se'ls ha de tractar amb respecte, que és molt important que tinguin dret de participació i se'ls ha d'ajudar a tenir un pensament crític i la seva pròpia autonomia.
A la jornada de la tarda hem comptat amb la participació de l'Audal Vendrell, President de Justícia i Pau, l'Ani Montes de ProActiva Open Arms i l'Edoardo Bazzaco de Sos Racisme. En aquesta taula rodona s'ha parlat sobre les injustícies i la poca igualtat envers certes ètnies que hi ha a la nostra societat i que encara que sigui un repte difícil, tots junts el podem superar.
Tant al matí com a la tarda, la jornada ha tingut un gran èxit d'assistència i tots junts hem enderrocat murs i aixecat ponts.
Gràcies a tots per la vostra participació!

Enllaç per veure fotos

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.