La comunitat educativa de l'Institut Salvador Seguí volem manifestar la nostra profunda preocupació pels esdeveniments dels últims dies.

Constatem que per part del Govern de l'Estat Espanyol s'estan vulnerant drets civils i polítics reconeguts per l'ordenament nacional i internacional i expressament reconeguts per la Carta Universal dels Drets Humans. S'està procedint a la persecució política de persones i institucions limitant els nostres drets i les nostres llibertats, com no succeïa des de fa molts anys.
 
Ens declarem en compromís amb els valors democràtics i considerem que la ciutadania de Catalunya tenim el dret d'expressar lliurement quina volem que sigui la relació de Catalunya amb la resta de l' Estat Espanyol mitjançant el nostre vot en referèndum.
 
Exigim que cessin totes les amenaces, i de manera particular aquelles que recauen sobre les direccions dels nostres centres educatius i, per extensió, sobre tota la comunitat educativa.
 
Les llibertats són irrenunciables!!!
 
 
Salvador Segui CNT
 
 

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.