"El protagonisme dels infants, base d'un currículum obert al possible. Idees, pràctiques i instruments de treball", a càrrec d'Aldo Fortunati i Barbara Pagni, del Centro di Ricerca e Documentazione sull'Infanzia La Bottega di Geppetto de San Miniato (Itàlia).

Seminari d'Educació infantil

 

 

 

 

 

 

 

 

Organitzem, el proper 7 de juliol, conjuntament amb el Centro di Ricerca e Documentazione sull'Infanzia La Bottega di Geppetto i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, un Seminari d'Educació infantil sota el títol "El protagonisme dels infants, base d'un currículum obert al possible. Idees, pràctiques i instruments de trebal", que tindrà lloc de 9 a 14 hores a Barcelona, a l'Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

S'adreça a: professorat de la família professional de Serveis socioculturals i a la comunitat, educadors/res d'escola bressol o llar d'infants, TEI i mestres d'escoles d'educació infantil, altres professionals de serveis educatius per a infants de 0-6 anys i les seves famílies i graduats en Tècnics superiors en Educació infantil per l'INS Salvador Seguí.

INSCRIPCIONS OBERTES!
Podeu consultar el programa adjunt i fer la inscripció des d'un enllaç en el programa o clicant directament al formulari. 

Us animem a participar!

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.