Premis IV concurs Emprenedoria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enguany han participat 27 alumnes amb 11 projectes de GS i GM, al IV Concurs d'Emprenedoria del centre. La valoració l'ha fet un jurat de 5 professionals experts i un jurat tècnic de 7 professors d'EIE a la fase escrita i 4 a l'oral més el director del centre. Els premis han comptat amb el patrocini de Syran Distribucions i l'oferta d'assessorament de Calidoscoop i Särau.

Premis IV Concurs Emprenedoria

La guanyadora del primer premi de GS ha estat Lidia Martínez, alumna de Caracterització i Maquillatge Professional amb el projecte Libe. El segon premi d'aquesta categoria ha estat pel projecte Epics d'Ariadna Borregón, Marta Bardají i Beatriz Carreño, alumnes d'Animació Sociocultural i Turística, i el tercer premi, pel projecte Put On Me de les alumnes d'Assessoria i Imatge Personal i Corporativa, Marina Lorenzana i Jennifer Hidalgo. De Grau Mig va guanyar el 1r Premi, el projecte Siempre Bella d'Andrea Ferreres i Tania Soldado, ambdues d'Estètica i Bellesa.

També van participar 6 projectes més de GS (veure fotos) i 1 altre més de GM també d'Estètica i Bellesa, Unicorn Colors, de Teresa García.

Premis IV Concurs Emprenedoria

El proper 20 de juny, 4 dels projectes presentats: Libe i Epics de GS i els de GM Siempre Bella i Unicorn Colors, participaran a la final del Concurs FP Emprèn de la Fundació Barcelona FP.

Tot el jurat ha valorat molt positivament la participació dels concursants: la direcció de l'institut, el professorat d'EIE i el jurat professional expert: Berta Calvo, tècnica en animació sociocultural i pedagoga; Bàrbara Ortuño, entrepreneur consultor de la cooperativa Calidoscoop; Gregori Dalmau, president del Gremi Provincial Artesà de Perruquers de Senyora (GAPS); Antonio Arjona, president del Gremi Provincial Artesà de Perruqueria i Bellesa (Gremi Art Bcn) i Patricio Soberón, gerent de Syran Distribucions.

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.