Assistència al Curs de Neonatologia i pediatria per a Auxiliars d’Infermeria a l’aula de Salut de Mojacar

 

 

 

 

 

 

 

Per segon any consecutiu, alumnes i professors del Cicle de Cures Auxiliars d’Infermeria hem anat a realitzar un curs de Neonatologia i Pediatria a l’Aula de Salud de Mojacar, adscrita a la Universitat de Granada.


Amb aquest curs, els alumnes han consolidat i ampliat coneixements respecte a les cures a la mare i el nounat en el part, del pacient prematur i del pacient pediàtric. La formació rebuda ha tingut un contingut eminentment pràctic. On s’han realitzat simulacions de mobilitzacions i atencions al nen prematur en incubadora, maniobres de reanimació cardiopulmonar en pacients pediàtrics de diferents edats, i s’han practicat les diferents tècniques de ventilació assistida.
Tres dies en l’entorn meravellós del poble índal de Mojacar, a la vora de la mar, ens ha proporcionat el marc ideal per combinar l’adquisició de nous coneixements amb la realització de diferents activitats lúdiques que ens han permès reforçar la cohesió de tot el grup i tornar carregats de noves experiències enriquidores i difícils d’oblidar.

 

Al següent enllaç podeu consultar la resta de fotos de l'esdeveniment.

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.