Alumnes del CFGS de Mediació Comunicativa van participar al programa de radio  “L’EDAT DEL PAVO”

 

 

 

 

 

 

 

Divendres 17 de març de 2017, quatre alumnes del CFGS de Mediació Comunicativa (Míriam, Paula, Laura i Alba) van participar en un programa de ràdio de Mollet del Vallès anomenat “L’EDAT DEL PAVO”.


En aquest programa, els i les adolescents encarregats de l’entrevista van preguntar a les alumnes sobre el cicle i les seves expectatives. El van donar a conèixer i van aprofitar per sensibilitzar els oients del programa sobre els col·lectius amb qui treballen els Tècnics en Medicació Comunicativa (sords, sordcegs i altres dificultats de llenguatge) i també orientar els adolescents en la seva futura tria professional i de formació, cas que estiguin interessats en aquest àmbit.


Va ser una experiència nova per a elles i els companys i companyes de classe les van estar escoltant dins l’aula, en directe, i van quedar molt satisfetes per la informació que van poder transmetre.


Aquí podeu escoltar el programa enregistrat.

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.