Xerrada en llengua de signes espanyola (LSE)

 

 

 

 

 

 

 

Els alumnes i alumnes de 2n del CFGS de Mediació Comunicativa van tenir l'oportunitat de comptar amb Lourdes Gómez Monterde, mestra sorda especialista en Audició i Llenguatge i Cap d'Estudis del CEIP EL SOL de Madrid per fer una xerrada en llengua de signes espanyola (LSE) sobre els recursos per a l'educació de l'alumnat sord fent referència també als diferents professionals que intervenen en aquest procés (mestres/as, logopedes/especialistes en Audició i Llenguatge, especialistes en LSE) així com el paper dels Mediadors Comunicatius en aquest context.

Va ser una xerrada educativa seguida amb molt interès i amb una ronda de preguntes molt interessant i extensa de part de l'alumnat del cicle.

Sens dubte pensem comptar amb ella una altra vegada per al proper curs!!

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.