universitats

Temàtica: Xerrada informativa sobre l'accés a la Universitat des dels CFGS.

DATA: Dimecres 25 de gener.

TORN MATÍ: A les 11:30h per l'alumnat segon i cursos finalistes CFGS Serveis a la Comunitat i a la 13:00h per l'alumnat de segon i cursos finalistes CFGS de Sanitària i d'Imatge Personal.

TORN TARDA: A la 13:00h o a les 16:00h (els dos horaris oberts a l'alumnat de les tres families professionals)

LlOC: Sala Usos Múltiples (Edifici Santander)

Informació de la xerrada: La xerrada durarà una hora aproximadament. Els informadors de la jornada són els experts en informació acadèmica de la ciutat de Barcelona. No és una activitat pel grup classe, només ha d'assistir a la Jornada l'alumnat qui tingui un interès real per l'accés a la Universitat i que prèviament hagi demanat permís al professorat que aquell dia i hora tingui classe. Per tal d'assistir cal inscriure's: https://goo.gl/forms/NQvr0QI6O0CyfcPT2 .

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.