Campanya de sensibilització: les altres comunicacions

Campanya de sensibilització: les altres comunicacions

 

 

 

 

 

 

 

 

A l'entrada dels dos edificis s'ha instal·lat una sèrie de plafons i informació sobre els col·lectius sords, sordcegs i altres dificultats de llenguatge. És una iniciativa de l'alumnat de Mediació Comunicativa, per explicar als companys de l'Institut sobre les necessitats i accions facilitadores que es poden dur a terme per tal d'ajudar-los en una comunicació més fàcil.

Cada dijous i divendres, a l'hora de pati de la tarda, s'organitzaran diferents activitats, també en l'entrada dels edificis. Us convidem a participar-hi! Trobareu la programació anunciada als mateixos espais.

Podeu consultar la resta de les fotos d'aquest esdeveniment al següent enllaç.

 

 

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.