Coop

 

Aquest curs 8 alumnes de 2TISA, 2TISB i 2ASCT, l'Ainhoa Martínez, l'Ainhoa Moreno, l'Ana Pérez, la Fani  Cantero, la Jesica Navarro, la Judit Piña, la Laura Jerez i el Toni Romero, han constituït una cooperativa escolar, Ànima Íntegra, i també ha participat com a sòcia col·laboradora la coordinadora d'Emprenedoria.  Els objectius inicials eren fer mediacions escolars i promoure un escape room a Sant Jordi, per obtenir fons per col·laborar amb la campanya del Senegal. Finalment, però, per temes logístics les sòcies van decidir reduir l'activitat a la venda de roses de xuxes a Sant Jordi, i van vendre mooltes!! i els diners aniran aviat al Senegal.

Notícia al web de l'Ajuntament de Barcelona

Notícia a la ràdio

Els alumnes de primer de Pròtesis Dentals van visitar el centre de fresat Ideas el passat maig.

Ideas

Els grups de 1er d'Estètica i Bellesa matí i tarda, han realitzat una sortida lúdica, on han gaudit d'una experiència sensorial a l'espai termal Magma.
 
SortidaMagma

Hem pujat ja el video de l'activitat de dansa i llengua de signes i el de la I Jornada d'Imatge Personal.

Veieu-los al nostre canal de youtube!

 

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.