El projecte TLN Mobilicat, de la Fundació BCN FP, te l'objectiu de promoure la inserció laboral de qualitat de graduats en formació professional mitjançant la creació d’un itinerari personalitzat d’acompanyament i suport amb aprenentatge pràctic i formatiu en empreses de la Unió Europea.

En aquest cas concret, el projecte TLN Mobilicat consta de 120 hores de preparació lingüística i 2 mesos de pràctiques en empreses de les ciutats de Munic, Lisboa, Anvers i Roma.

Trobareu tota la informació addicional del projecte en el següent enllaç:

 

Des del SIOJ volem informar a tot l'alumnat de cicles de Graus Superior que la Universitat Autonòma de Bellaterra ha obert el període d'inscripció de Portes Obertes, Visites al Campus, Jornada de Families...
 
Llegiu i mireu bé la informació. Que no se us passin els períodes d'inscripció d'aquestes activitats informatives i d'orientació acadèmica!
 
Podeu consultar la informació en aques enllaç
 
Esperem que la informació sigui del vostre interès i utilitat.
S'obre el termini de presentació de sol·licituds per a estades de pràctiques d'alumnat de cara al curs 2018-2019.
L'alumnat interessat pot emplenar la sol·licitud facilitada des de tutoria. Les sol·licituds emplenades caldran deixar-les a consergeria fins el dia 1 de desembre.
Quant a les estades formatives de professorat (job shadowing), amb o sense alumnat, el professorat interessat haurà d'emplenar el formulari tramès per iEduca i lliurar-lo a la coordinació de mobilitat fins el dia 1 de desembre.

Atenció! El web www.salvadorsegui.net utilitza galetes. Si no canvieu la configuració del navegador, n'accepteu el seu ús.

Més informació

Accepto

Per què utilitzem galetes ("cookies")?

Una galeta és un fitxer de mida molt petita que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d'altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari. 

Les galetes que utilitzem al web www.salvadorsegui.net són estrictament necessàries perquè la pàgina funcioni bé i d'altres serveixen per millorar el rendiment i la teva experiència com a usuari. 

Les galetes serveixen per:

  • Recordar els teus detalls d'inici de sessió.
  • Garantir la teva seguretat quan inicies sessió.
  • Garantir que l'aspecte de la pàgina web és coherent.
  • Millorar el funcionament del lloc web reduint el temps que triguen a carregar-se les pàgines que visites.
  • Millorar l'experiència de l'usuari.
  • Poder compartir i fer clic a "m'agrada".

Si no habilites les galetes, algunes funcions i pàgines no funcionaran bé.

Si vols esborrar les galetes que tens a l'ordinador, fes clic a "Ajuda" del menú del navegador per veure les instruccions. 

Durant quant de temps es guarden les galetes?

Moltes galetes són temporals i desapareixeran quan acabis la sessió (quan tanquis el navegador). Altres galetes són "permanents", el que significa que quedaran guardades a l'ordinador durant un temps.